Gutta på o-løp

Sprek deltakelse på helgas o-løp i Sørreisa og Silsand

Fem Harstadløpere startet o-løp-sesongen i helga. Ola stilte til start i sitt livs første o-løp og Vebjørn for første gang utenfor Harstad. Disse to var spente, men fant greit fram begge dager og fikk erfare at det er sekunders marginer i denne sporten også.  Gjermund var også fornøyd med sine to løp i c-løypa. Jon løp de lengste løypene begge dager; 8 km(!) lørdag og 5,3 søndag. Det var helt klart reiselederen i sin 32. sesong som bommet mest tilsammen! Sørreisa og Silsand hadde gode arrangement for ca.50 deltakere, og det var bare å glede seg over atmosfæren på et lite o-løp med selvbetjent kiosk og dotelt!  O-løpere lar seg ikke stoppe av litt kjøring og vått vær med ensifrede junitemperaturer, men kompenserer med koselig caminghytte og pizzaspising!