Harstad Orienteringslag

Aktiviteter

Aktiviteter

Hvilke aktiviterer tilbyr Harstad O-lag?

Sommerstid:

Barnetreningene hver mandag kl 18:00 for barn fra 6-11 år. For mer informasjon om treningene for barn fra 6-årsalderen, se Barne-O i menyen.

Ungdomsgruppa har også treninger på mandager kl 18:00. Alder 12 år og oppover. Se Ungdoms-O i menyen for mer info.

Tirsdag er treningsdag for alle i Harstad O-lag, der vi arrangerer o-karusell. Her er løyper som passer både små og store, nybegynnere og erfarne. Deltakerne på barne og ungdomstreningene deltar også gjerne her. Vi har normalt tre ulike løyper med følgende omtrentlige løypelengder og vanskelighetsgrad:

  • 2 km nybegynnerløype
  • 3,5 km B-nivå (litt mer krevende)
  • 5 km A-nivå (krevende).

Nybegynnerløypa passer for barn i følge med voksne, litt større barn alene, ungdommer og voksne som ikke er så veldig erfarne enda.
Man behøver ikke være medlem for å prøve tilbudene våre, men vi håper selvfølgelig at man melder seg inn i klubben etter en tid! Treningsløpene er gratis for medlemmer, mens ikke-medlemmer betaler kr 30,- per gang for kart. Det er alltid medlemmer av Harstad O-lag til stede ved oppmøteplass og kan forklare/veilede nybegynnerne, så det er bare å spørre! Tidtakingsbrikke lånes gratis på start. Se oversikt over treningsløpene i o-karusellen nedenfor.

O-teknisk trening: Enkelte mandager arrangeres også o-tekniske treninger på samme sted som barne/ungdomstreningene foregår. Se aktivitetskalenderen.

Om vinteren:
har vi barnetrening i gymsal, med påfølgende trening for ungdomsgruppa og voksne samme sted. Mens barna har sin trening er ungdommene/ voksne ute og jogger en tur før deres innetrening.

I tillegg oppfordres alle medlemmer til å delta på flest mulig o-løp og øvrige løp/aktiviteter som arrangeres av andre klubber.

Oversikt over alle aktiviteter i regi av Harstad O-lag finnes i aktivitetskalenderen på forsiden av denne nettsiden under menyvalget Hjem.

Vel møtt!

Terminliste Harstad Orienteringslag 2022

Se aktivitetskalender på forsiden og underfanen i toppmenyen.


Harstad Orienteringslag
Postboks 646
9486 Harstad

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift