Jentene taklet varmen best

Sommervarmen gjorde årets Bymesterskap til en utfordring for både kropp og hode. Jentene så ut til å takle dette best, og stakk av med seieren i alle tre løypene.

Med utgangspunkt fra Steinsåsvannet fikk løperne prøve seg i uvant terreng i lia oppover mot Grønnkollhytta. Lite stier, men mye detaljer, steiner og små myrer. Kompasset ble også fisket fram i de flatere partiene. Kanskje noe overraskende stakk jentene av med seieren i alle tre løypene. Lise Marcussen vant den 2 km lange C-løypa. Jeg synes den var passelig vanskelig, sa jenta som i det siste har trent mye mer svømming enn orientering. Siri Eidnes Mellem og Natalie Lerdahl stakk av med seieren i henholdsvis A 3km og A 5.5 km foran langt mer løpssterke mannlige løpere. Det viste seg at med god og nøyaktig orientering kan man likevel havne på toppen.

Totalt 34 løpere deltok på årets bymesterskap. Spesielt hyggelig var det med deltakelse fra både Kabelvåg og Stokmarknes. Etter løpet var det grilling og litt sosialt samvær (dog med corona-avstand) og noen avkjølte seg med et bad etter løpet.

Resultatliste og strekktider kan ses under Resultater og GPS spor kan legges inn og studeres i Livelox.

Hovedsponsor



Støttespillere




Stolpejakten Harstad



Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift