Gave til Stolpejakten 2018

Harstad O-lag fikk tidenes julegave i år, da søknaden om midler for å sikre neste års Stolpejakten ble innvilget i sin helhet!

Leder i Harstad O-lag Kristin Svendsen og "hjernene" bak planlegging av Stolpejakten 2017, Bård Skjønhaug og Ingvild Osdal, fikk førjulsbesøk av Camilla Rørvoll fra Gjensidigestiftelsen. Hun overrakte en sjekk på hele 84 250 kr øremerket Stolpejakten 2018. - En skikkelig fin julegave som gjør det mulig å finansiere neste års utgave av Stolpejakten, sier en glad leder Kristin Svendsen. Suksessprosjektet, som ble startet i 2017, viste at dette fylte et behov hos mange i nærmiljøet. Totalt om lag 1500 deltok og fant i løpet av våren og sommeren fram til totalt 50 stolper plassert på ulike steder i nærheten av Harstad sentrum. Dette er et lavterskeltilbud som legger til rette for at både funksjonshemmede, barn, voksne og eldre kan komme seg ut på tur.

Uten å røpe for mye om neste års Stolpejakten, er det planlagt en økning i antall stolper, samt at man vil komme til å ta i bruk også litt andre sentrumsnære områder.

Harstad Orienteringslag gleder seg til å ta fatt på Stolpejakten 2018 neste år, og ønsker alle i mllomtiden en riktig god jul og et godt nytt år!

HovedsponsorStøttespillere
Stolpejakten HarstadGi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift